_1056619_1

Top Girona: Roca del Crit 2016

David Seijas és una de les persones que més m’ha impressionat en el món del vi per diversos motius: sensibilitat en el tast, coneixements i sobretot la forma que té de transmetre i divulgar-ne la cultura. Un superdotat que ha estat durant anys sommelier de l’aclamat restaurant El Bulli, que ha rebut nombrosos guardons sobre l’especialitat i que deixarà una petjada inesborrable en la història recent de la sommelieria nacional.

El seu últim repte ha estat elaborar la seva pròpia col.lecció de vins amb el nom de Gallina de Piel Wines. El Roca del Crit n’és un. Un vi negre elaborat amb les varietats garnatxa i carinyena, de vinyes plantades al Parc Natural del Cap de Creus i situades a la ruta de Roses a cala Montjoi. 

És una autèntica delícia, ple de fruites vermelles i negres, amb notes altes de flors blaves i herbes mediterrànies. Molt sucós, amb una acidesa envoltant i un retronasal carregat de sensacions balsàmiques. Un vi tremendament equilibrat i que reuneix molts dels parameters que m’agrada trobar en un bon vi: fruita, finor, frescor i profunditat. Bravo, David!.

Add a Comment

You must be logged in to post a comment